Post by wellmentibabe on Feb 22, 2022 19:21:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bütün səhvlər ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Telefonun həddindən artıq istiləşməsinə səbəb olur. Çox asılılıq yaradır. Reklamlar bezdiricidir, bitdikdə belə bağlanması çətindir və bəziləri uşaqlar üçün yararsızdır (narkotik, sui-istifadə, silah və s.). Əvvəlki versiyada, X (bağlamaq) düyməsi daxil olmaqla, reklamın istənilən yerinə toxunmaq Google Play Store və ya brauzeri açır. İndi hər hansı bir reklam göstərdikdə cavab vermir. Kooperativ problemlərin bəziləri 24/7 oynamasanız, demək olar ki, qeyri-mümkündür və bir dəfə elitdə olanda, hamısı mümkünsüz görünür. Uzun müddət oynasanız, telefon çökür / həddindən artıq qızır
Qazanmaq üçün pul qazanmaq balinalardan başqa heç kim üçün əyləncə deyil. Qiymətlərin artırılması və taymerlərin azalması oyunu daha az zövqlü edir.
Siz irəlilədikcə gəliriniz eksponent olaraq artır, onu bir neçə dəqiqədən bir ikiqat izləmək cəlbedicidir. Təsərrüfatda gəzmək çətin olur və dronların nadir, daha sürətli variantını tapmağı çətinləşdirir, bu da onların gəlirin əksəriyyəti ola biləcəyini nəzərə alsaq, əsəbiləşdirir. İstənilən növ pul qazanmaq üçün oyunçudan davamlı olaraq toyuq yumurtlama düyməsini basmağı tələb etmək bu oyunu əyləncəli avaradan ağırlaşdıran oyun təcrübəsinə qədər dəyişir. Çalışan toyuqların qrafikası şirin olsa da.
Satınalmalar olduqca bahadır, lakin onlar olmadan yaxşı irəliləyiş əldə edə bilərsiniz. Mən sadəcə inana bilmirəm ki, layiqli passiv gəlir əldə etmək üçün 10 dollar ödəməyinizi istəyirlər.
Sevimli oyun, yüksək yumurtalardan sonra bir növ darıxdırıcı. İndi gedin, heç bir şey ala bilməzsiniz. Oyun mənə donuz seyfini açmağa imkan vermir. Mən pul xərcləmək istəyirəm və siz mənə icazə verməzsiniz.
Tamam, boş/tap oyunu, öyrənmək və oynamaq asan, reklamlara baxmaq üçün gündəlik mükafatlar və mükafatlar, baxmaq üçün endirməyə dəyər.
Onun Yumurtalı. Yeni xüsusiyyətlər bir qədər çaşqınlıq yaradır. Yeni funksiyaları hələ də öyrənməmişəm.
Yaxşı amma əla deyil. Mən tam olaraq 24 saat oyundan getmişdim və cari müqaviləm üçün cəmi 5 gücləndirici token qazandım. Hər 2 saatdan bir almalı olduğum üçün 12 olmalı idi.
Oyunda, reklamlarda və əməkdaşlıqda nasazlıqlar var. Oyunun hər tərəfi üçün bir nasazlıq var. Müvəffəqiyyətli olmaq üçün çox vaxt/sədaqət tələb olunur, lakin mükafatlar azdır. Məni heç vaxt qoşulmağa razı olmadığım kooperativə əlavə etdilər. Dəhşətli [töhmətli] oyun. Toyuqları sevməyiniz məni maraqlandırmır, bu oyun o deyil. Silindi [Bye Felicia]. Mənim fikrimcə, telefon proqramları oyunları bu gün yaxşı deyil. Kiçik mükafatlar, lakin çox iş üçün? Bu əyləncəli olmalı deyilmi? Tamamilə nişanı əldən verdilər və daha yaxşı olmaq istəmədilər.
Oyun əla vaxt itkisidir, lakin dronlarla bağlı problem var... 7/10 dəfə drona toxunmağa cəhd etdiyiniz zaman dron əvəzinə bina alacaqsınız - hətta drona birbaşa toxunsanız belə. Bundan əlavə, təsərrüfatınızın ətrafında sürüşmə məhdud və çox sərtdir.
Lily Diary : Dress Up Game Pro příležitostné hráče bple
Bu oyun əvvəllər zövqlü idi, lakin son bir neçə il ərzində tərtibatçılar onu qazanmaq üçün getdikcə daha çox pul qazandırırlar. Əvvəllər bir az pul xərcləmək sizi uzaqlara aparırdı, lakin onlar indi oyundakı bir çox mükafatı sildilər və diqqətinizi yalnız pulunuzu xərcləməyə yönəltdilər. Hətta ən yüksək ge paketləri və ya donuz bankı yüksək səviyyəli sənətkarlıq və təkmilləşdirmələr üçün sizə lazım olana yaxın deyil.
Əvvəllər əla oyun idi, lakin inkişaf etdiricilər insanları pul xərcləməyə məcbur etmək üçün mükafatlarla bağlı nerflərlə oyunu yeniləməyə davam edirlər. Pilotsuz təyyarələr aktiv oyun üçün praktik istifadəni itirdi, çünki onlar onları əsəbləşdirdi və artefaktların təkrar emalı ilə bağlı ən son nerf veteranların bu 1 milyondan çox sənətkarlıq xərcləri üçün daha çox yumurta əldə etmək qabiliyyətini məhv etdi. Bütün inkişaf etdiricilərin qayğısına qalanlar daha çox pul qazanmaqdır, lakin bunu edərkən uzunmüddətli fanat bazasını sıxışdırmağa qərar verməlidirlər.
Bu oyunu sevirəm, amma arzulayıram ki, onlar əsas oyuna qayıtmaq üçün problem fermalarından çıxmağı mümkün etsinlər
Oyna
Potensial olaraq gözəl artımlı oyun, lakin..... 1) çatışmayan xüsusiyyətlərə çimdiklə böyütmək və elmi qeyd daxildir -- məsələn, kvintilyon əvəzinə 1e18; 2) dəfələrlə kvant istiləşmə lampasını seçmək çətin işdir -- bunun üçün "həmişə aktiv" düyməsi lazımdır; 3) piggy bank maxes çox aşağı həyata, bu o deməkdir ki, siz gücləndirici almaq üçün pul ilə qidalanma saxlamaq lazımdır; və 4) parametrlər menyusu absurd dərəcədə məhduddur!
Əla oyun, mən bir az asılıyam, amma ictimai əməkdaşlıq müqavilələri üçün söhbət xüsusiyyəti yaxşı olardı.
Uyğunlaşmaq üçün sadə, məmnunedici oyun ilə gözəl artım/boş oyun. İncəsənət əsərinə inanılmaz miqdarda ürək, ruh və təfərrüatlar töküldü və hekayə özünəməxsus, sevimli yumor markasını təqdim edir. Kooperativlər dostlarla oynamaq üçün əyləncəli bir yoldur və solo oyun hər kəs üçün nəsə təklif edir.Reklamlar *pulsuz* söndürülə bilər və Pro Permit və Piggy Breaks (tətbiqdaxili alışlar) uzun müddətdə buna dəyər.
Egg, Inc. Simulation pwe
Bu, mütləq cilalanmış bir oyundur və onun mexanikasından necə yaxşı istifadə etdiyini, həmçinin cibinizdən pul çıxarmağı bilən bir oyundur. Təəssüf ki, oradakı boş oyunların 99%-i kimi, o, hətta reklamlara baxmamağın və ya pul xərcləməməyinin sizi xilas edəcəyi bir dayanma nöqtəsinə çatır. Buna baxmayaraq, oynamaq üçün olduqca yaxşı bir oyun
Zəif video mükafat mübadiləsi oyun təcrübəsini ucuzlaşdırır.
Yaxşı oyun yalnız odur ki, çox toxunmayın, əks halda əsas ekranınıza qayıdacaqsınız.
Mən bu oyunu oynamaqdan çox zövq alıram və oyaq saatlarımın çoxunu toyuq yumurtasından çıxarmaqla keçirirəm və özümü və yumurta mütəxəssisi hesab edirəm. Bununla belə, bəzi məqamlar var ki, onlara müraciət edilməlidir. Bu oyunda irəliləmək üçün lazım olan vaxt məni gücləndirmələrə və irəliləmək üçün bir çox başqa şeylərə əhəmiyyətli miqdarda pul xərcləməyə məcbur etdi. Bu gözəl oyunda irəliləmək üçün əşyalarımın çoxunu satdıqdan sonra çox az yemək yeyib boş evdə yaşamağa başladım. Təəssüflə bildirirəm ki, proqramı siləcəyəm və işdən çıxacağam
Əla oyun. 1 ulduz az, çünki gec oyun oyunçuları getdikcə daha çox diqqətdən kənarda qalır.
Oyun çox gülməlidi, dünən bu oyunu oynamaq üçün 4 saatımı necə keçirdiyimi bilmirəm, amma bunu etdim. Mən sizə 4 Starr verirəm, çünki səviyyəni keçmək üçün bütün səylərimlə oyun yenidən başlayır. Həqiqətən, mən animasiya və ya bəlkə daha çox şey gözləyirdim, sadəcə yenidən ulduz deyil
Bir növ artan oyun üçün bütün toyuq konsepsiyasını sevin, daha fərqli bir şey.
Əslində layiqli və qeyri-adi bir boşluq... əgər siz də oturub seyr etməyi xoşlayırsınızsa, əgər siz də vaxtaşırı "məni izləyin və oyunun gedişatına baxın" reklamının gücləndirilməsini (hamısı salamlayıram Facebook, IQ tapmacaları, tanışlıq simləri və RAID SHADOW LEGENDS), dronlar (tanrı) "gözünü qırp-gözünü qırp-qaçırsan-qaçırsan-elit" variantı ilə rastlaşdığınız zaman sizə kömək edəcək), həmçinin dropbox-larınızla (bunlarda həmişə MƏCBUR yükünüzü ehtiva etmir). 6/10
Bu oyun o qədər əyləncəlidir ki, toyuqları kürüləmək üçün düyməni spamlamağı çox sevirəm. Həqiqətən yaxşı olan heç bir reklam yoxdur, amma dürüstcə stressə kömək edir. Mən bu oyunu tövsiyə edirəm, yeganə şey odur ki, hər dəfə daxil olmalısan, amma mən hələ də bu oyunu sevirəm!!
Bu, mükafatlandırıcı hiss etmir. Çox təkrarlanan. Onunla bir yerə çatmaq üçün çox yavaş. Bunu başa çatdırmaq üçün bir düyməyə basmağınız yəqin ki, bir neçə il çəkəcək.
Reklam həqiqətən isteğe bağlıdır. Bu tərəqqiyə kömək edir, lakin sürəti məhdudlaşdıran amil deyil. Asan böyümə pula başa gəlir, ancaq üzünüzdə deyil. Mənim hörmətim var; Mən bu oyundan zövq alıram və onların incə işi üçün bir neçə dollar qoyuram.
Son yeniləmə sadəcə pul qazandıran bir fırıldaqdır. Artefaktlar indi satıldıqda DƏYƏRİNDƏN ÇOX aşağıdır. Əvvəllər bəziləri satılanda təxminən 1000 qızıl yumurta verirdilər. 216-ya endirildi. Artefaktları təchiz etmək 300 min qızıl yumurta alır, siz hesablama aparırsınız. Deyirlər, bəziləri artıb, amma heç yerdə artım görmədim. Yəqin ki, insanları buna pul xərcləməyə inandırmaq üçün bu endirimləri etməyə davam edirlər.
Artıq xeyli vaxtdır oynayıram. Oyun boyu çox axmaq əyləncə idi. Artefaktların əlavə xüsusiyyəti də olduqca gözəl idi. 1 ulduzlu rəyin səbəbi oyunun mexanikasında davamlı anti-oyunçu yeniləmələridir. Epik təkmilləşdirmələrin artan qiyməti, təkanların artan qiyməti, təkanların müddəti və gücünün kəsilməsi. Bu, artıq pula ehtiyacı olan bir oyunda açıq şəkildə pul ələ keçirməkdir. Reklamlar var, könüllü olsa da, hər zaman və əksəriyyəti avtomatik klik növüdür...
Qeyri-adi yumor və gözəl mövzu ilə əyləncəli oyun, lakin daha yaxşı ümid edirəm ki, güclü cihazınız var, çünki səmərəli oyun bir anda çoxlu modellərin göstərilməsini tələb edir. Performansı qoruyan aşağı res rejimində belə köhnə cihazlar bir az çılpaqlaşmağa başlayır.
Qayıtmağa davam etdiyim əyləncəli sadə oyun. Onu hazırladığınız və yenilədiyiniz üçün inkişafçılara təşəkkür edirik.
gözəl
Bu zəhmli boş oyun olsa da, ən son yeniləmə pulsuz oynayan oyunçuların oynamağa davam etməsini 100 dəfə çətinləşdirdi. Yeniləmə baş verdikdən sonra mənfi rəyləri sildikləri üçün bir dəfə dərc edildikdən sonra bunun ekran görüntüsünü çəkəcəklər. Bunlar ən son pul oğurlayan yeniləmə haqqında fikirlərimizi əks etdirən dürüst rəylərdir. Bu, ikinci dəfədir ki, bu rəyi dərc edirəm.
Super soyundu
Möhtəşəm oyun, son yeniləmə gücləndirmə müddətini yarıdan çox azaldıb, lakin gücləndirici tokenləri əldə etmək üçün hələ də eyni vaxt gözləmək lazımdır!
Eh, əvvəlcə oyun əladır.... Mən həftəlik olaraq pul xərcləyirəm və kooperativlərdən daha çox şeyə ehtiyacım var. Mən digər komanda üzvlərimlə ünsiyyət qurmaq və komandaları dəyişdirmək və ya töhfə verməyən zəif üzvləri qovmaq bacarığına sahib olmaq istərdim. Zəhmət olmasa, ilk 30 gün ərzində bu oyunu əyləncəli etmək üçün bunun üzərində çalışın! Əlavə olaraq, 27 dekabr 2021-ci il tarixinə ödəniş şlüzü indi pozulub və hazırda işləmir.
Həqiqətən əyləncəli. Həyat uddurur, amma o qədər də deyil ki, saatlarla ona baxmalısan. Mənim problemim? Pul xərcləməyin və ya bəyəndiyiniz, lakin qalib gələ bilmədiyiniz bir oyuna bir həftə sərf etdiyinizi başa düşməyin, ya da üyütməyə çox vaxt sərf etməyin.
Bir az darıxdırıcıdır və sizə əşyalar almaq üçün kifayət qədər pul və ya qızıl vermir
Əla oyun. Çoxlu təkmilləşdirmələr var və yalnız onlara baxmağı seçsəniz, onlara baxmaq məcburiyyətindəsiniz. Üzvlük kimi şeyləri real pulla almaq seçiminiz var, lakin buna ehtiyacınız yoxdur. Ümumilikdə əla oyun. Mən bu oyunu heç vaxt silmirəm. Mənim sevimli tərəfim kosmosa getdiyiniz zamandır.
Egg, Inc. Simulatie vcmp
Boş vaxtdan istifadə etməyin əyləncəli yolu. Boş funksiyalar gözəldir və komediya elementləri yaxşıdır. Yeganə şikayətim odur ki, reklamlar sürətlə irəliləməyin yeganə real yoludur (lakin onlar isteğe bağlıdır).
Əla oyun. Hətta mənim standartlarıma görə də həqiqətən asılılıq yaradır (bu olduqca yüksəkdir!)
Oyunu sevirəm, lakin bir müddət oynadıqdan sonra indi oynanılmır və davamlı olaraq çökür
Egg, Inc. સિમ્યુલેશન oriq