Post by wellmentibabe on Feb 22, 2022 19:12:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Веселий і викликає звикання. Ця гра абсолютно весела! Анімація проста, тому, коли герої вмирають, це не лякає маленьких дітей. У грі є серія випробувань тривалістю 10 секунд, і у вас є три життя, щоб пройти якомога далі. У нього є такий широкий спектр способів померти, у нього навіть є пара на основі пандемії! Я на 100% рекомендую, якщо ви любите комедію.
Це смішно, а реклама надто нудна, будь ласка, виправте рекламу, наприклад, 1 рекламу на рівень, будь ласка, виправте її дратує рекламу
вона затримала всі натискання або прокручування, це жахлива гра. Я б не поставив зірок, якби міг, я люблю пісню, але в цій грі завдання веселі, але їх потрібно покращити через ці причини, вона мене вбила, коли я роблю це правильно я Ви бачите, як це може бути складним, але ви зробили так, що коли ви торкаєтеся або проводите пальцем, ви не дозволяєте йому рухатися. Я сподіваюся, що ви врахуєте все це та покращите цю гру, щоб грати та використовувати її було веселіше
Це хороша гра, якщо я можу грати в неї, але вона не завантажується, коли я натискаю гру, там чорний екран і ніколи не завантажується, будь ласка, спочатку виправте це, насправді я бачив усі огляди, і все добре, я також буду вдячний, якщо ви можна виправити
Не буду брехати... клянусь... я завжди граю в це, коли навчався в початкових класах, дотепер... З моїм новим телефоном... Нове життя... Досить дорослим, але все ще граю в цю гру... так весело... і тематична пісня... я завжди її співаю... дурні способи померти ах ах~~ стільки дурних способів померти~~🤧😂😍
Dumb Ways to Die Казуальные gut
Я маю на увазі, що я можу сказати? Ця гра є класичним і дивним спогадом дитинства. Також йому не потрібне підключення до Інтернету, тому ви можете грати в нього в таких місцях, як поїзд, автобус, таксі тощо. Він ніколи не старіє, але постійно захоплює вас. 5 зірок від мене!
Не грабельно на тач, приймається лише 2 пальці.
чудова гра, але я повинен вам сказати, що 1. реклама 99,8% моїх ігор має цю проблему, і вона мене вбиває, будь ласка, припиніть цю рекламу мене сильно турбувати, і я можу видалити програму через це. 2. коли вони кажуть не вмирай, а ти граєш, наприклад, я граю, і вони щось кажуть, але у мене є 1 секунда, щоб прочитати, і я не знаю, що робити, тоді я втрачаю, чи можете ви дати нам 3 секунди і порахувати їх повільно, і це було моя мрія завантажити цю гру, хлопчик, я помилявся, а ти не можеш з цим щось зробити?
Насправді я так багато грав, коли користувався кількома пристроями, але коли я намагався завантажити його на цьому, наприклад, коли я відкрив його через дві секунди, це було схоже на зупинку, навіть якщо я не міг натиснути x, щоб вийти з ця річ, і вона просто хотіла б мене вигнати, тому я оцінюю її на три зірки
Мро
Гра прікольна,вона колись в мене була,але її видалила бо залежала, і я її вже була всю пройшла, надіюсь зараз цю проблему, як залежність не мпє😊,тому я її ще роз закачала😀😀😀
Мені не дуже подобається але так то норм
Буквально неможливо перемогти міні-гру, щоб закрутити кришку на клей. Я повторював його годинами, і це неможливо зробити. Я шукав, чи є спосіб зробити це швидше, і багато інших людей казали, що робили це кілька разів, і це просто неможливо зробити. Це дуже неприємно, коли ти програєш, починати з першого рівня. Це повинно починатися на тому рівні, на якому ви померли
Bractwo Tajemnic 2: Maska Królów Przygodowe bkw
Гра досить весела, але на деяких рівнях вона відстає, і час закінчується, і ви програєте, також є багато доповнень, але в цілому гарна гра
Це хороша гра, але додавання безперервно, хоча я сам не проти, тому 5 зірок
Раніше я грав у цю гру, і мені це подобалося, ігри були складними, але веселими, тепер вони не розповідають, як грати в деякі ігри, тому я швидко програю через плутанину. Або поясніть кожну гру з однаковою кількістю деталей, або, можливо, мати підручник.
Ця гра сильно відстає, і в ній немає мавпи, вона настільки погана
Це добре, мені подобаються ігри, але чи можете ви відокремити таймер, оскільки таймер запускається, коли я все ще читаю інструкції, і це дуже дратує, коли багато реклами, коли я знову натискаю грати або коли натискаю головне меню🙄😖😡
Справді весела гра, але хотілося б, щоб було більше інструкцій. Постійна невдача без позитивного підкріплення змушує учасників виходити з програми та врешті-решт видаляти програму.
Все було добре. За винятком такої кількості оголошень. Після кожні 3 міні-ігри з’являється 30-секундна реклама. Cmon. Я знаю, що ви заробляєте на цих речах. Але реклами має бути стерпна кількість. У будь-якому випадку, я добре провів час, граючи в неї і не збираюся платити за преміум-версію, оскільки вона не коштує стільки. Дякую і до побачення.
Чудова гра, але її легко обдурити. Припустимо, мені потрібно 2600 очок, щоб розблокувати наступного персонажа, гра ускладнює це зробити. але як тільки я якимось чином набираю ці очки, гра швидко стає легкою. А робити вигляд поганого в грі – це легше. вони просять вас прикрутити пляшку з клеєм, але цього ніколи не відбувається. нарешті, щоденні виклики — це шахрайство. вони завжди отримують помилку, коли ви досягаєте 4-го або 5-го етапу.
Ця гра дійсно хороша, але на другий день після того, як я її встановив, я застряг на екрані завантаження. Я дам цьому кращу оцінку, коли це буде виправлено.
Ідея хороша, але реалізація дуже жахлива! щоденний виклик застрягає з чорним екраном після 4! Також потрібна непотрібна монета для проходження рівня гри! Треба виправити! також не витрачайте дані на таку неправильно реалізовану гру!
непогана гра
Я більше не розумію цієї гри. Він заповнений рекламою. І є багато нових тупих способів, які мені сподобалися. АЛЕ більшість із них у мене навіть немає часу придумати, як грати, і мене легко вбивають, а потім я був змушений дивитися рекламу.
це так смішно і весело! тому що є мільйони способів померти тупим способом, тому я ставлю йому 5 зірок! за винятком одного на перешкоді, елементами керування важко користуватися, крім того, що гра чудова!😃
на мою чесну думку, я думаю, що це дивовижна весела гра, на яку можна витратити багато часу, тому що я пам’ятаю, що почав о 13:00. і останнє, що я пам’ятаю, це закінчення о 6 вечора. і я гадки не мав, що граю в цю гру чи так довго, тому це дивовижна вбивця часу, і я безперечно рекомендував би її
Раніше я любив цю гру, але тепер вона завжди хотіла, щоб я помер, коли тобі доводилося уникати syphsco, я навіть нічого не натискав, і відразу ж мені сказали, що я програв! Одного разу я грав у гру be sick clean up, і я отримав він абсолютно бездоганний, і там написано, що я програв, і тепер вам також доведеться купувати ігрові монети, щоб грати у всю гру! Я думав, що це буде так само, як і раніше, оскільки там чітко написано ОРИГІНАЛЬНО! Я просто хочу, щоб це була така ж гра, як у 2016/2017! Змініть його назад тупі способи померти!
Я ніколи не переглядаю ігри, але це необхідно, я так довго грав у цю гру. Тонни років я проходив етапи встановлення, а потім видалення, настав час повторити цей етап, тому я завантажив його, не чекаючи змін, але буквально все змінилося. Тепер ми повинні розблокувати міні-ігри за допомогою балів, а також особливостей персонажів, цього не було. Усі міні-ігри були доступні для гри, мені не подобається оновлення. Крім реклами, багато реклами мене заважають. Поверніть стару гру
Оголошення Я знаю, що безкоштовні ігри, подібні до цієї, буквально працюють на рекламі, але їх занадто багато, і вони непотрібні. Кожного разу, коли я натискаю "грати знову", це приводить мене до реклами, і це марна трата часу. Мені подобається графіка, але чудовий геймплей
Оля Класна гра
Для цієї гри я думаю, що деякі рівні важко зрозуміти, і це викликає розчарування для мене. Тому, якщо ви легко розгніваєтеся, не беріть цю гру.
Dumb Ways to Die Santai xrw
Не працює на моєму Note 20 ultra
Я знову грав для ностальгії і не шкодую. Одна з найкращих ігор, у які ви можете грати.
Гарна гра, щоб провести багато часу та розважитися
Dumb Ways to Die कैज़ुअल गेम vkv
В мене не заходити в гру!
Ой! Боже. Немає жодних заходів, щоб зупинити цю рекламу. Таке дратує. .😡💩👹
Dumb Ways to Die Thông thường wzr