Post by wellmentibabe on Feb 22, 2022 19:06:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalines primogemas ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Žaidimas yra vidutiniškas tuščiosios eigos žaidimas. Atrodo, kad daugeliu aspektų jis nėra baigtas. Pavyzdžiui, aš turiu 4 žvaigždučių herojų, kurį šiek tiek sunku gauti neišleidžiant pinigų, vienas iš herojų sugebėjimų dar net neužprogramuotas. Sako tuoj. Asmeniškai aš neturėčiau aktyvaus programavimo herojaus, nes tai nebuvo padaryta. Taip pat yra tikslai, orientuoti į valiutą, kurios dar negalite išleisti, nes ši funkcija dar nėra užprogramuota. Gali padidinti mano įvertinimą, kai žaidimas iš tikrųjų bus baigtas.
geras žaidimas....BET....palaikymo komanda rūpinasi tik savimi ir pinigus leidžiančiais žmonėmis.....(ĮSPĖJIMAS KAS ŽAIDI ŠĮ ŽAIDIMĄ).....jei jūsų dabartinis kanalo6 lygis skuba , dėl tam tikrų priežasčių atstatomas į 1 lygį....o tada eini ir žaidi, kad pabandytum pasiekti tą lygį, kuriame buvo iš pradžių... NEDARYK TO!!!!..... pašalinkite visus savo herojaus bitus......atimkite savo taškus....ir palikite jums minusą, kad kurį laiką negalėtumėte uždirbti herojaus bitų.....Šis žaidimas yra PAGRINDINIS CON!!! !
Tai nėra blogas žaidimas, tačiau jis nėra beveik per paprastas. Kiek galiu pasakyti, jūs negalite valdyti veikėjų, išskyrus tuos atvejus, kai jie atskleidžia ypatingus judesius. Kai pateksite į vietą, kurioje negalite įveikti lygio, turite palaukti, kol gausite atsargų, reikalingų lygiui pakilti, kad galėtumėte judėti pirmyn. Kažkas, kas padėtų, galėtų grįžti į seną lygį ir padėti treniruotis.
Tai žaidimas 80-ųjų TMNT gerbėjams! Puiki grafika su daugybe žaidžiamų personažų.Sumažinti taškų už ribotą žaidimą. Iš esmės jūs tiesiog žiūrite, kaip žaidimas vyksta pats.
Žaidimą žaidžiau kelis mėnesius, susikūriau paskyrą ir visą pažangą išsaugojau „Google Play“. Tada vieną dieną žaidimas nustojo manęs įeiti ir tiesiog buvo įkeliamas, todėl pašalinau žaidimą ir įdiegiau iš naujo, o ką daryti? Visa pažanga dingo. Visas laikas ir pastangos tiesiog dingo. Jis vis dar prisijungė prie „Google Play“ paskyros, bet nesugrąžino mano pažangos.
Žaidimai veikia švariai, puiki grafika. Norėčiau, kad galėtumėte labiau valdyti žaidėjus, o ne automatinį puolimą, bet aš myliu šį žaidimą, užaugau su vėžliais nindziais ir man patinka, kad mano sūnus gali augti žiūrėdamas ir žaisdamas juos. Atsisiųskite šiandien ir nepasigailėsite.
Šis žaidimas yra puikus ir suteiktų 5 žvaigždutes, bet jie turi kažką pakeisti. Turiu 12 simbolių 150 LVL ir šiuo metu įstrigo lygiu, nes man reikia 4 žvaigždučių žaidėjo. Labai sunku jį gauti, nebent sumokėsite 100 dolerių, kurių kai kurie žmonės neturi. Turite kažkaip lengviau tai padaryti. Taip pat išsiunčiau el. paštą pagalbos tarnybai ir atlikau visus jų veiksmus, kuriuos jie man davė, tačiau tai vis tiek neišsprendė mano problemos, kurią turėjau jau savaitę.
Nesivaržykite atlikti nemokamų brangakmenių dalies. Čia atsisiųsite kitą programą, atlikite užduotį ir gausite nemokamų brangakmenių. Kai kurios iš šių užduočių gali užtrukti kelias dienas ar savaites. Trumpai tariant, aš įvykdžiau užduotis ir negavau savo brangakmenių. Aš kalbėjausi su IT ir jie privertė mane peršokti visus šiuos lankus. Peršokau per jų lankus ir vis tiek nieko. Nuvilia ir erzina. Pakeisčiau 1 žvaigždutę, jei jie man padovanotų brangakmenius. Jau susisiekiau su palaikymo komanda. Jiems nerūpi ir mane sudegino.....
TMNT: Mutant Madness Fabularne icnb
Kurį laiką buvo puiku. Naujas atnaujinimas jį užrakina dabar. Įkeliama 89 %, sakydama, atsisiunčia išteklių. Atspėk, laikas ištrinti. Vis dėlto mano telefone tai truko apie 4,5 savaitės. Tada gavau bendriausius atsiliepimus, kad prisijungčiau prie jų svetainės ir kažkaip tai stebuklingai ištaisoma. Gauk įkaltį. Tai atnaujinimo problema. Tu nusisuko. Manau, kad taip atsitinka, kai dideli vaikinai išperka visus mažuosius.
Labai norėjau, kad šis žaidimas patiktų, bet progresas skausmingai lėtas, įstrigsi gana greitai, net jei gauni geresnius personažus, užstringa su jau išlygintais, nes neturi geresnio pasirinkimo. Žaidimas po kurio laiko yra nuobodus, pasikartojantis ir jūs nelabai kontroliuojate savo komandą. Būtų puiku, jei galėtumėte nusitaikyti į priešus ir bakstelėti, kad atliktumėte kombinacijas arba VISKAS, išskyrus automatinę sistemą. Atrodo, kad afk suklydo... Pašalinama.
TMNT: Mutant Madness Nhập vai rdbq
Reikia pataisyti šventinį įvykį. Nustatyti „iPhone“ naudotojams, nesąžiningi „Android“ naudotojams, nes „iPhone“ gauna maždaug 100 tūkst. daugiau nei „Android“ naudotojas arba atskirkite juos
Didžiulė siena, kai pateksite į 4 lygio zoną. Negalite pasiekti pakankamai aukšto lygio, kad galėtumėte tęsti, todėl turite palaukti kelias dienas, kol gausite pakankamai skysčių, kad galėtumėte toliau išlyginti savo herojus, arba mokėti pinigus. Kai tai atsitiks ir pasieksite lygį, žaidime nieko žaisti negalėsite. Mėgstate personažus, kuriuos galite gauti, bet tai yra beta, galbūt net alfa lygio žaidimas. Išstumtas be jokio tikro turinio, tiesiog sukurtas tam, kad būtų priversti žaisti tikrais pinigais, taip pat labai anksti.
Kai kurie pakartojami lygiai būtų puikūs, kai užstrigsite dabartiniame. Per daug kartų nėra ką veikti. (Taip pat būtų puiku, jei bosas Bebopas nustotų daužyti į krūtinę pergalės metu, tai būtų puiku. Nedėkite druskos ant žaizdos.)
Cooking Joy 2 سیمولیشن xuu
gražus ir lengvas, nesunku išmokti, bet jame yra tik 3 dalykai, kuriuos reikia padaryti: istorija, pvp ir kitas režimas, vadinamas new 6 rush ar pan. Jei galėčiau pridėti, supaprastinta. Taip pat yra klanų, kuriuose NĖRA klano boso kovų? Kam mums vėl reikalingi klanai? Bet kokiu atveju pabandykite pridėti daugiau veiklos, galbūt kada nors tai bus puikus žaidimas.
👌👌👌👌
Linksmas žaidimas... bet suaugusiųjų 1 muzika... Šiam žaidimui reikia daugiau naujų metodų. Daugiau įspūdžių, įdomesnių etapų ir daugiau ginklų bei žmonių įvairovės; Norėdami pritraukti auditoriją ... veiksmų ir strategijos rinkinys ... Sėkmės. 
yra tiek daug klaidų, tai nebuvo verta mano laiko, aš ištrinu ją po 5 minučių žaidimo, jei ištaisysite klaidas, tai bus mano mėgstamiausia. Kai matau, kad yra tiek daug žmonių, kurie už šį žaidimą balsuoja 5 žvaigždutėmis, aš iškart jį atsisiunčiu, bet, remdamasis savo patirtimi, jaučiausi apgautas
Vėžliai nindziai buvo mano vaikystės dalis ir iš esmės vienintelė priežastis, kodėl žaidžiu šį žaidimą. Kitu atveju tai tik laikas tarp kitų mano interaktyvių žaidimų... Tikimės, kad jis bus geresnis, bet šiuo metu jis yra geriausias geriausios dienos vidurkis.
Tai turėtų būti 4 arba 5 žvaigždučių žaidimas, bet dabar jis gauna 1 žvaigždutę. Nežinau, ar žaidime pirmenybė teikiama piktadariams, ar tik retai pavyksta gauti dėžutes herojams jūsų vakarėlyje, bet aš įdarbinau žmones, kurių man nereikia. Akivaizdu, kad tai yra tikslinga priversti žmones išleisti daugiau, bet net jei švaistote pinigus, jūs vis tiek mažai tikėtina, kad sulauksite norimų „didvyrių“. Pašalinkite šį laiko švaistymą. Suteikiau jums daug pajamų iš reklamos žiūrėdamas kiekvieną vaizdo įrašą, bet jūs mane apgavote.
Buvo smagus mielas žaidimas praleisti laiką, prisijungti kelis kartus per dieną, bet mes naujos krūtinės animacijos labai erzina, todėl viskas užtrunka daug ilgiau. Atrodo, kad yra galimybė jas išjungti, bet bandant tiesiog nurodoma, kad vėliavėlė sulaužyta, tada vėl įsijungia. Visos mokėjimo parinktys taip pat yra kvailai brangios, tačiau skelbimai suteikia jums šiek tiek pagalbos žaisti nemokamai, kai jie veikia.
Man patinka žaidimas, pagerinčiau savo rezultatą, bet atidarius programą atsirado klaidų, todėl pašalinau ir įdiegiau iš naujo. Praradau visą pažangą ir turėjau paleisti iš naujo, nors buvau prisijungęs su ta pačia „Google“ paskyra. Tada pareikalavau nemokamo 2 žvaigždučių Mikelandželo ir jo nebuvo mano sąraše. Ar galima tai išspręsti?
Suteikčiau 5 žvaigždučių įvertinimą, tačiau šios priežastys turi įtakos mano požiūriui į šį žaidimą ir jos yra tokios, kaip nurodyta. 1. Jūs labai stengiatės priversti žmones mokėti, kad jie galėtų mėgautis žaidimu. 2. Norint pasiekti aukštesnį lygį, reikia per ilgai, todėl kartais žaisti neįmanoma. 3. Nuolat gaukite tuos pačius simbolius nemokamai arba mokama. 4. Žaidimas trikdo arba užstringa mūšio metu, dėl ko tenka pralaimėti rungtynes. 5. Reikia daugiau simbolių, stilių, versijų ir daugiau žaidimo režimų.
Reikia OG garso takelių. Efektai. Balsai. Jūs, vaikinai, turite gauti teises į seną filmuotą medžiagą. James Avery yra The Shredder ir jis turėtų būti įamžintas už vieną savo ritinį. Šis žaidimas turi tokį nuostabų potencialą ir jam turėtų būti skiriamas didelis dėmesys. Robas Paulsenas tikriausiai vėl imtųsi Rafui. Padarykite tai.
TMNT: Mutant Madness Ролеви rfki
Žaidimo mechanika yra paprasta ir suprantama. Puiki grafika ir kovinė animacija. Taip pat mėgsti meno stilių komiksų scenoje. Apskritai, puikus žaidimas praleisti laiką ir privalomas žaisti TMNT gerbėjams. Laukiame būsimų atnaujinimų!
Linksma, bet sugenda, DAUG. žaidimo beveik negalima žaisti, kai jis užstringa, daug kartų iškart atsidarius. Be to, jis pretenduoja į užduotis ir naudoja žaidimo valiutą naujiems herojams gauti, bet iš tikrųjų nesuteikia jokio atlygio. Nesu tikras, kiek vargsiu dėl to, neverta nusivylimo, kai jis sugenda daugiau kartų ir dabar vagia iš manęs
TMNT: Mutant Madness Rollimängud dcgr
Norėčiau, kad galėtumėte pasirinkti, kokius judesius norite naudoti, bet be to, tai tikrai geras žaidimas. Kartais jis gali šiek tiek sutrikti, kai pirmą kartą paleidžiate, prašoma surinkti misijas ir monetas, tada jas spustelite, o tada atsiranda trikdžių ir registruojate jus. bet be to tai geras žaidimas
Iš pradžių buvo smagu. Vėliau žaidime pasidarė nuobodu. Žaidžiau panašius į šį žaidimus. Žinau, kad laukimas yra proceso dalis, bet kai kurios prekių kainos yra tiesiog juokingos ir nevertos pirkti. Be to, ką jūs turėtumėte daryti su tik 50 žetonų per dieną? Net ir sutaupęs mėnesį, tiesiogine prasme neužtenka nieko nusipirkti juodojoje rinkoje.
Jei turite atnaujinimo problemų, turėsite pašalinti ir iš naujo paleisti žaidimą. Ir vėl prisijunkite prie savo „K“ paskyros, kad susigrąžintumėte viską, kitaip pradėsite nuo pradžių. Tačiau mano nuoskauda yra ta, kaip aš vis dar galiu būti „mokinys“, jei turiu didesnį skaičių nei tie, kurie yra „nindzė“, kai esu klane?
Ummm šaunus žaidimas, BET, kaip ir visos kitos apžvalgos, jūs pasiekiate tašką, kai nieko nereikia daryti, tik arba ilgai laukti, kad pasiektumėte naudojamų bičiulių lygį, arba mokėti, kad laimėtumėte. Ir jūs negalite grįžti atgal ir atkurti lygių dėl kokių nors priežasčių! Taigi, jei nuspręsite žaisti 5 asmenimis ir tik tada, jei norite pakeisti savo vakarėlį ir sumaišyti dalykus, šis žaidimas ne jums! Gėda, nes tai gali būti tikrai nuostabus žaidimas! Ir nepirkite mūšio leidimo, nes tai visiškai nepadeda progresuoti!!!
Atrodo, kad jis turi potencialo, bet taip pat turi labai beta testavimo pojūtį. Pavyzdžiui, muzika yra gera, bet tai labai trumpas takelis, kuris nepaliaujamai skamba ir labai erzina. Personažų labai mažai... Kur metalistas ir usagi yojimbo? Istorija yra net plonesnė nei kitų panašių „neaktyvių“ žaidimų. Jūs tiesiog kovojate su atsitiktiniais viršininkais be jokios priežasties. Tikrai patiktų, jei būtų nupoliruotas ir išplėstas.
Per brangu ir dabar su trūkumais. Mums, žaidėjams, nepatinka nauja animacija. Bet kompanija, kuri klausosi mūsų per FACEBOOK.. ji sustingsta
Puikus žaidimas visiems, „Outside The Lags“ čia ir ten, o laikas nuo laiko negaunu apdovanojimų. Tai puikus žaidimas! Lengva gauti kitus personažus ir tikrai nereikia leisti tikrų pinigų! Jei visi galėtumėte ištaisyti žaidimo vėlavimus ir mažas klaidas, aš gaučiau 5☆☆+!
Neblogas žaidimas, tačiau atkuriamų lygių trūkumas, norint pasiekti daugiau medžiagos, yra apgailėtinas, o mažas kiekis, kurį gaunate iš guolio, sukuria gana daug laukimo laiko. Dėl to žaidimas po tam tikro momento tampa nuobodus. Įstrigote lygyje ir laukiate, kol kilimėliai pakils.
Man labai patinka žaidimas, jis labai nostalgiškas ir tikrai norėčiau jam skirti penkias žvaigždutes, bet po paskutinio atnaujinimo negaliu prisijungti prie žaidimo dabar jis sustoja ties 89%, o tada tiesiog nustoja įkelti ir lieka ten. todėl nebegaliu pasiekti žaidimo ir žaisti
TMNT gerbėjui nuobodu! Jūs tiesiog žiūrite žaidimą, kurį jis automatiškai žaidžia už jus. Tiesiog paspausite grotuvo maitinimo mygtuką ir pamatysite, kad veikėjai laimi. Jūs neturite jokios sąveikos, kad galėtumėte tai žaisti. Mano dukra sakydavo, kad tai nuobodu, nes aš tai tiesiog žiūriu. Kaip tai smagu žaidėjui!?! Nesivaržykite gauti programą! Kas nutiko pačiam žaisti žaidimą!?!
Man patinka, kaip jus prilygsta kitoms komandoms +30 000 komandos vertės, kuri beveik padvigubina jūsų. Tada sustingsta pvp, kur turėjai laimėti, bet turėjai pralaimėti, nes žaidimas neleidžia judėti ar baigti mūšio. Arba gauti purpurinį įkėlimo ekraną prieš pat pvp rungtynes, kad tiesiog įstrigtumėte tame violetiniame ekrane. Suvalgo jūsų PVP bandymą ir prarandate. Sunku gauti aukštesnius reitingus naudojant šias klaidas, kad gautumėte geresnį atlygį. Apskritai žaisti vis dar smagu, bet laimėti tikrai apsimoka.
Nekenčiu duoti 2, nes man patinka TMNT, bet iš tikrųjų vienintelis dalykas, kuris yra geras, yra grafika. Siužetas geras. Tačiau norint žaisti šį žaidimą nereikia jokios strategijos ar įgūdžių. Tai taip paprasta, kad iš esmės jis žaidžia pats, tad kokia prasmė žaisti? Be to, kodėl vėžliai turėtų susiburti su priešo veikėjais kovodami su jais? Neturi prasmės. Ir galiausiai, muzika tiesiog niūri. Tai pasikartojančios 6 sekundės viskam. 🤮