Post by wellmentibabe on Feb 22, 2022 18:54:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povolit cheaty ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Magic Tiles 3 Музичке ubv
Bez reklamy
Miluji tuto hru a hraji ji, když se nudím, ale když něco zkazím a kliknu na reklamu, zobrazí se, že nejsou k dispozici žádné reklamy. Po vypršení mého času se přehraje reklama. To je nepříjemné, kdyby se to nestalo, dal bych této hře 5 hvězdiček.
Myslím, že je to vlastně dobrá hra, ALE. THE. REKLAMY! Je tu tolik reklam a je to otravné. Hraji na chromebooku a toto bylo k dispozici (jedna z mých oblíbených her) Stále to mělo problémy s příliš mnoha reklamami, se kterými jsem se dokázal vypořádat, ale je to tenká obrazovka, takže když [zobrazím reklamu, abych pokračoval, NEMŮŽU KLIKNOUT Z REKLAMY! Reklama by byla příliš široká, aby se vešla, a x by se nezobrazovalo a já mohu být občas netrpělivý, takže budu stále hrát, ale vztek skončí. Je to extrémně OBTRAVÉ.
Dříve to bylo dobré, ale teď jsou tam jen reklamy a nemůžete to ani vyrovnat
bylo to fajn, hra je docela zábavná. příliš mnoho reklam, ale co můžete čekat od takových her
Magic Tiles 3 Musik yogt
Je to tak zábavné a také testuje vaši reakční dobu, ale mohlo by být lepší, kdyby nám aplikace umožnila hrát mnoho skladeb.
Je nejlepší
Je to hroznà hra vůbec se to nenačità nodoporučuju tuhle hru je strašnà
Magic Tiles 3 இசை elan
Ta hra je fakt dobrá Doufám, že mi přinesem dost písniček problémy taky dělejte reklamy protože jsou fakt hrozné že ti to tam naskočí když ty jsi třeba v půlce hry
Prostě piano nevím co na to mám řict...
Dávám 2 samé reklamy seká se to ale dobré písničky
Je to jen zábavná hra, ale v mé hře je chyba, že když klepnu na dlaždici, nechám mě prohrát a děkuji.
jako je to dobrá hra ale je to tak do auta spis doporucuji si stahnout tik tok
Nejhorší haraaaa na celém světě příšerně tam hrajou billie eilish nestahujte si to! Nejhorší hra akorát mám nervi!!!!!
Je to úplně nejhroznější strašně se to seká, jaou tam pořád reklamy a když jsem to měla dřív tak se to vůbec nesekalo tak to laskavě opravit!!
Tuhle hru hraju od mých čtiř let je to super ❤️
Miluju hru, rád jdu proti přátelům nebo rodině z různých zařízení, abych viděl, kdo je ve hře lepší, ale špatné je, že jsou opravdu dlouhé a hra může jít velmi rychle, ale stále je zábavná, ohodnotil bych pět sgarů kdyby to nebylo pro doplňky, ale kromě té skvělé aplikace
Siege Hero
Zábavné, ale pokud automaticky prohrajete špatnou notou, bude to méně zábavné.
hra byla opravdu zábavná, ale díky této aktualizaci je to na hovno před reklamami, můžete jen přidávat reklamy, ALE NE POKAŽDÉ, KDYŽ STISKNU PLAY, NEBO KDYŽ JSEM SE NA VIDEO NEDVÍDAL, KDYŽ MI UJÍMÁ, BUDU SI MUSÍT ZNOVU PŘEHRÁT NA VIDEO! "ik moje angličtina je špatná" páteční večer funkin a osu mánie je mnohem lepší
minecraft-hra-cz-2018-apk-telefon-apk; minecraft-game-1-8-3-cz-apk-apk ... 1.16 APK Mirror (Unofficial)(5).apk; Magic Tiles 3 APK Android.apk
Hm deto
Mohlo by být lepší, kdyby tam bylo více písní pro lidi, kteří nemají předplatné, protože polovinu skladeb, které chci hrát, neumím.
Tak zábavné! Ale pokud nezískáte VIP předplatné, přijdete o HODNĚ! A musíte sledovat spoustu reklam.
Hra dobrá ale když zmáčknu tlačítko tak jsem hned sahnul vedle a z písničky nic nemám protože to je vždycky minimálně 30 sekundová reklama
Dobrý
Magic Tiles 3 Hudba bfj
Myslíte si, že "s několika reklamami si poradím bez problémů"... NE. Bez reklamy doslova nezmáčknete tlačítko... tak smutné. Chci si jen zahrát nějaké dobré staromódní klavírní dlaždice.....
Super ale super je to super hra proto dávám 5 hvězd
Age of War 2 Strategy ludq
Pomalu se to stahuje a hrozně reklam a po nějaké chvíli to začne i celkem nudit
Supr hra! Jsou na ní moje oblíbené písničky - hlavně Alan Walker.😉🤗
Hra je dobrá, ale věc, která se mi na ní nelíbí, je, že každou sekundu je přidáno. Takže proto hodnotím 3
Tuhle hru nemám ráda protože vždycky to utíká 💋💋♥️🌟🌟 🦣🦣🦣🦣🦣🦣🦣🦣🦣🦣🦣🦣💉💉💉💍🦣💪💪💪💪💪
skvělé miluji to, ale proč nemohu odemknout celou skladbu, říká wifi i na mé wifi, ale žádné reklamy mohu otevřít pouze 2 skladby doufám, že to napravíte děkuji dávám 5 hvězdiček😐😀😃😀😃