Post by sanctaltamuscdi on Feb 19, 2022 6:04:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats povećati ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Hero Tycoon 2022 version ▞▞▞
ne
4oeyne ejeeh,ow 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pa me nervira kako kuće imaju rupe
dobra igra
Prilično pristojan, ali jako zaostao...
Volim ovu igru jer su sve zgrade i pls dodali više stvari o herojima i cool je za igrati imam cool odijelo i imam krila u ovoj igri imam kocke
Dobra igra
Hero Tycoon Igranje uloga cdxb
Sjajna igra, uvijek sklapam prijateljstva i tako pobjeđujem.
prije svega igrači te ubijaju jako! Volio bih da im bude lijepo
Sonya The Great Adventure Приключенски doni
zabavna igra
Boom Karts, koji je besplatan za igranje za korisnike Android i iOS ... Hero 2022 APK je nova verzija Score Hero, koja donosi novi dah fudbalskim igrama.
Huvtvrvtvrvrvrvrgr nekoliko minuta da dobijete priliku da pogledate kraj dana od dana dana dana dana dana dana dana u danu
Postavljanje telefonskog broja ili e-adrese za oporavak
Sviđa mi se ova igra, ali vidim iste dodatke i gole anime likove i vrlo je važno da je popravite
Pro čovjek
Odlična je igra bez reklama što je lijepo, ali mrzim je jer mi se igra ruši kad sam na 2. katu toliko mrzim da me bijes
Jako mi se sviđa ova aplikacija, još uvijek je ocjenjujem s pet zvjezdica, čak i ako Google play storeu treba dugo za preuzimanje, idk zašto ljudi misle da je igra loša da ne bi bila od pomoći
Volimeeeeee ovu igru Toliko je zabavna Volim heroje i zgrade Ova igra je stvarno zabavna Imam druge modove Tako da volim ovu igru toliko Da, jako volim ovu igru.😃😃😃😃😀
Molimo stavite otrov groot i flash
Ova igra zabavna za izradu kuće i tučnjavu može birati između vlastitog osvetnika i tako zabavna dajem 5 zvjezdica⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ nema više zvjezdica
Ne učitava se i ne radi, govori mi da resursi karte nisu uspjeli
Dobro je i cool .Uvijek sam želio igru u kojoj možeš birati likove.😁😀😅😅😍😗
Dobar i kasni ponekad, ali u redu je
Ovo je dobra igra, ali netko je hakirao moj novac pa želim nadograditi sigurnost
Biće moguće igrati veliku igru uloga i na TV-u i u mobilnoj verziji. ... Goichi Suda najavio je nastavak legendarnog akcionog filma No More Heroes.
Nisam je još igrao, ali izgleda zabavno! I sada pokušavam ući u igru, ali moram dugo čekati da je dosadna. Smislite da bude brže! 😞
dobra je igra i sve osim što je moj novac i dalje u zidu i da mi smeta i da bih joj dao 5 zvjezdica ako popraviš grešku
OBOŽAVAM OVU IGRU, ali problem je što je grafika... meni... malo pokvarena, ali mi se i dalje sviđa, hvala sandbox fun!
Sviđa mi se junak
Hero Tycoon የሚና ጨዋታዎች dbq
Nevjerojatna rely zabava puno gradnje i borbe.
Hero Tycoon Rol ijro etiladigan shgn
Možete odabrati heroja kojeg god želite, kao što su Spiderman i Iron Man, crna pantera, sve to!😊
Ova igra je lijepa i sretna, ali ne mogu promijeniti ime, molim vas promijenite je