Post by sanctaltamuscdi on Feb 19, 2022 5:55:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej złota ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Najczęściej pobierane Przygodowe na Android ... Scary Teacher 3D. 5.15.1. 4.1. (678 głosów) ... Flash Bear - Adventure Platformer
[3D Platformer] Super Bear Adventure 어드벤처 jak
Proszę dodać Multiplayer to moja ulubiona gra Gram w nią od 3 lat proszę dodać Multiplayer proszę
Najlepsze
Gram w tę grę dawno temu. Usuwam ją. Instaluję ją z powrotem po jej aktualizacji. Było fajnie, ale kontroler trochę denerwujący. Kiedy wskakuję na platformę, moja kamera obraca się sama. Gram w arkadach. Starszy podoba mi się bardziej niż ten
Encyklopedia gier
NIENAWIDZĘ TEGO NIENAWIDZĘ TO TRUDNO MUSZĘ ZACZĄĆ OD PONOWNIE TO JEST NAPRAWDĘ NIE POBIERAJ TEGO
Wersje na PlayStation 3 i Xbox 360 posiadają możliwość rozgrywki w 3D, ... Tetsu Katano, który pracował nad grami z serii Sonic Adventure i Sonic and the
Gra fajna do chwili, gdy nie spotyka się żółwi lub mało zawału, nie dostałam od tej gry
Czy może być tryb MULTIPLAYER?
Oberstdorf ski map utah, Galerie d'art raymond murray, Teste ...
GRA JEST NIESAMOWITA i chcę, aby pojawiła się aktualizacja, aby ukończyć grę z twoim przyjacielem i ZA KAŻDYM RAZEM WRÓĆ DO GRY PO KILKU DNIACH jest napisane, że przygoda z super niedźwiedziami się skończyła 😣😣😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭 proszę, popraw to Zrobiłem to wcześniej i muszę czekać cały rok, aby zagrać ponownie, proszę, napraw to Chcę zagrać jeszcze raz, dlatego mam to 2 gwiazdki
Wild Sky TD Strategie sjl
[Plataforma 3D] Super Bear Adventure Aventura yfx
Jedna gwiazdka, uwielbiam to, że jesteśmy uroczymi misiami, ale dopiero co zacząłem i tak mi się nie udało... Nienawidzę tej gry! l) :
Dałam bym 5 gwiazdek JEŚLI BY MI SIĘ ZAŁADOWAŁA GRA I ZAINSTALOWALA BO JAK JA KLIKAM INSTALUJ TO NIX I TAK JEST W KUŁKO LUDZIE NIE TO JEST NIE NORMALNE bardzo proszę to proszę 😭😥
Ta gra nie kolacja bardzo zła 🥺😭😭😭
Kiedy oglądałem film, pomyślałem, że będzie to fajna gra, ale za każdym razem, gdy ładuję zapis, pojawia się komunikat, że ta gra się zatrzymała
W porządku, ale ciężko zapanować nad niedźwiedziem
Super Gierka jest przygodowa 3 i zachęca dijcie jest 1 dajcie język grania ale do Polski ale tak to spol 😀😅😁😐
Świetna gra! nie przejmuj się złymi recenzjami, to szalona gra działa dobrze i uważam, że fajnie jest rzucić sobie wyzwanie.
[3D Platformer] Super Bear Adventure ผจญภัย nnno
Bardzo lubię tę grę Chcę 2 super niedźwiedzie przygody, takie jak nowy wróg i fioletowy miód wraca, ale wróg wyszedł z tego i nowy ul pod ziemią, duża wyspa z jaskiniami i pająkami
Odinstalowywanie. Nie ma samouczków dotyczących walki z bossami. Walczyłem walczyć ze strażnikiem. Końcówka też była ekstremalna, bo mam dopiero dziewięć lat. Najgorsza aplikacja.
Fajna gra i wgl ALE to jest zrzynka gry Super Mario 64
Badziew
To naprawdę dobra gra, ale teraz klawiszy nie ma już tam, gdzie były, więc nie mogę poprawnie grać w tę grę
Podoba mi się, ale ciężko jest walczyć z żółwim goblinem
Bardzo ładna i fajna świetna gra czekam na zdrowych poziomach (w opisie jest 6) teraz jest 5 licząc z bosem a 6 z arcade'm. Świetna gra.😁
Ta gra jest tak dobra. Zawsze chciałem mieć dobrą platformówkę na moim telefonie, a ta gra to zrobiła. Poza tym kocham misie, dzięki czemu jest o wiele przyjemniej. Ta gra naprawdę dała mi wspomnienia z klasycznych platformówek, takich jak Mario Bros i crash bandicoot. Sposób, w jaki poziomy są tworzone i samo uczucie gry, jest tak zabawne. I tak bardzo kocham tę grę i dziękuję za tak wspaniałe wrażenia z gry! 🐻🦊🐊🐝🐧🐰 Lol kilka emotikonów, których nie mogłem znaleźć.
To naprawdę dobra gra! Czuje się jak platformówka o jakości konsolowej na urządzeniu mobilnym! Sterowanie jest naprawdę dobre i absolutnie uwielbiam styl graficzny. Wydaje mi się, że bardziej uproszczona ikona aplikacji w grze może sprawić, że będzie wyglądać bardziej profesjonalnie, ale to tylko bardzo drobna wskazówka
Dobra gra, ale bardzo nudna, potrzebuje trochę więcej rzeczy, takich jak tryb piaskownicy lub piaskownica dla wielu graczy, coś, co nie zawsze jest samotne, a może nawet 2 graczy na jednym urządzeniu?
To jest fajne! Nigdy nie grałem w oryginalnego Mario, ale zawsze chciałem. To frustrujące, kiedy przechodzisz przez całą drogę OK, a potem zostajesz pobity przez szefa i musisz zaczynać od nowa. Ale to tylko część gry, prawda?
Gra nie otwiera się po pewnym czasie
[3D Platformer] Super Bear Adventure Sarguzasht wlld
Uwielbiam tę grę tylko dlatego, że nigdy nie zapisuje moich postępów i to mnie wkurza, jeśli możesz tylko naprawić to, że mogę zmienić moje gwiazdy!😒
Uczyń golema żółwia bardzo łatwym, stwórz więcej przycisków, tak jak już, dwa przyciski A i B, stwórz podwójny przycisk ataku dla DA i prędkość dla S, dziękuję
NikolA 8
Najsuperowsze
Jedyne problemy, jakie mam z grą, to sterowanie (czasami trochę płynne) i kamera.